Uw verpakkingsprobleem? Onze uitdaging!

Oplossing voor uw verpakkingsprobleem!

Heeft u verpakkingsprobleem of bent u niet tevreden over uw verpakkingen? Neemt u dan contact met ons op!
Uw verpakkingsprobleem is voor ons een interessante uitdaging. Verpakken kan op vele manieren! In dozen, in karton, in zakken of bijvoorbeeld in enveloppen. Het gaat er om wat het best aansluit op uw product. De redenen voor verpakking zijn uiteenlopend. Deze kunnen praktisch zijn, esthetisch, economisch, logistiek, beschermend of duurzaam.

Afhankelijk van de redenen kunt u bekijken welke verpakking het best op uw product van toepassing is. Dat kunnen uit voorraad leverbare dozen zijn, zeer praktisch als het om standaard maten gaat. Restpartijen en gebruikte dozen als u voor zowel een economische als duurzame verpakking wilt zorgen. Maatwerk kan ter promotie van een product esthetisch van een toegevoegde waarde zijn. Wilt u overzicht en orde in een werkplaats of groot magazijn, dan kunnen palletdozen bijdragen aan de logistiek.

Verpakking kan ook bescherming bieden aan uw product of goederen. Kijk daarom ook eens naar ons aanbod verpakkingsmaterialen. Golfkarton of noppenfolie kunnen vaak een oplossing bieden bij het verpakken van een omvangrijk of complex product. Verpakking kan bestaan uit alleen een doos, of meer of anders dan een doos!

Om u op weg te helpen naar het zoeken van de juiste doosmaat kunt u gebruik maken van het zoekvenster, dat werkt op het principe Lengte x Breedte x Hoogte. Hier geeft u in milimeter de doosmaat aan van de doos die u zoekt. Alle maten zijn binnenwerkse maten.

 

Voor direct contact:

Telefoon: 0342- 420 980
E-mail: [email protected]

De Barneveldse Dozenhandel biedt u de perfecte verpakking aan!

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. De Barneveldse Dozenhandel gaat graag de uitdaging aan! Dankzij ervaring in 35 jaar kunnen wij met onze expertise en kennis uw verpakkingsprobleem verhelpen. Het is ook mogelijk dat wij persoonlijk langskomen bij uw bedrijf om samen tot de juiste verpakking en oplossing te komen.

Via het onderstaande formulier kunt u ons benaderen voor vrijblijvend verpakkingsadvies op maat!

Barneveldse Dozenhandel