Handwikkelfolie op rol

Handwikkelfolie voor het in wikkelen van pallets, bij elkaar houden van producten of andere functies. De Barneveldse Dozenhandel is het adres voor hoogwaardige handwikkelfolie. Door onze sterke volume inkoop kunnen wij u een scherpe aanbieding doen voor de volgende types:

20 MU  Handwikkelfolie  Transparant   50 cm / 300 meter
20 MU  Handwikkelfolie  Zwart             50 cm / 300 meter
23 MU  Handwikkelfolie  Transparant   50 cm / 300 meter
foto hwfolie

PRODUCTSPECIFICATIES:
Materiaal: Stretchfolie
Rol breedte: 50 cm breed
Rol lengte: 300 meter per rol
Verpakking: 6 rollen per doos
Pallet: 240 rollen per pallet
Afname: vanaf 1 rol

Handwikkelfolie is een product waarin kwaliteit erg van belang is.
In de markt van de folies is het verschil in aanbod enorm. Zo zijn er rollen met verschillende meters en veel dikte verschillen. Ook op dit gebied is Barneveldse Dozenhandel constant in het aanbod. Wij streven er naar hoogwaardige folie te bieden met de juiste specificaties.

De product gevoeligheid van folie is hoog. Bij het vallen op de grond of stoten tegen harde delen is de kans aanwezig dat rollen handwikkelfolie een haarscheurtje oplopen aan de zijkant. Hierdoor zal bij de eerst volgende x-aantal omwentelingen de kans op afscheuren aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan om het product zorgvuldig te gebruiken. Wilt u de kans op deze schade nog meer verkleinen dan adviseren wij u een foliewikkelhouder of meedraaiende doppen aan te schaffen. Dit werkt fijner in het gebruik en wordt tevens beter beschermd.

U kunt de offerte opvragen met ons onderstaande aanvraagformulier en tevens via de mail; [email protected] of bel ons; +31 (0) 342 420980

Bestellen/Offerte