Eigen transport & Hoge service

Barneveldse Dozenhandel vervoert met eigen transport. Dit doen wij om de service te waarborgen en zo de wensen van de klant zo goed mogelijk te vervullen!
Onze vrachtwagens rijden door geheel Nederland en delen van België en Duitsland om onze klanten te bedienen met dozen en verpakkingsmaterialen.

Levertijden & eigen transport

Eigen transport maakt flexibeler. Uitgangspunt is dus ook een scherpe planning waarbij goed gekeken wordt naar het zo gunstig mogelijk combineren op route per regio. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de wensen van de klant.

Onze actuele levertijd op voorraadhoudende artikelen ligt momenteel binnen 10 werkdagen. Wij streven ernaar om dit zo goed mogelijk te vervullen. Is dit door omstandigheden anders, dan gaan wij met u in overleg en aan de slag om tot een vlot en passend alternatief te komen.

Nieuwste Truck!

Door onze relatief lage franco leveringskosten zijn wij ook bereikbaar voor de kleine bedrijven/webshops. De Barneveldse Dozenhandel vindt milieubewust werken zeer belangrijk. Zo hebben wij onlangs een nieuwe Scania R-410 Streamline aangeschaft in ons wagenpark. Dat maakt het mogelijk om de hoogste norm, (EURO-6), te rijden.

Eigen transport Barneveldse Dozenhandel   Milieubewuster werken met Scania R-410 Streamline

 

Vrachtwagens met EURO-6

Vrachtwagens mogen, vanwege hun hogere brandstofverbruik, meer uitstoten dan personenauto’s. Qua fijnstof (PM) is met Euro IV een grote stap gezet. Euro IV-vrachtwagens stoten 80% minder fijnstof uit dan Euro III-vrachtwagens. Met Euro VI is een verbetering gekomen in de uitstoot van stikstof (NOx). Dit is 80% verminderd ten opzichte van Euro V.

Een vrachtwagen met een Euro I motor stoot 36 keer zoveel fijnstof uit als een vrachtwagen met een Euro VI motor. Een vrachtwagen met een Euro VI motor stoot 97% minder fijnstof uit als een vrachtwagen met een Euro I motor. Ook is de uitstoot van stikstof bij vrachtwagen met een Euro I motor 20 keer zoveel als bij een vrachtwagen met een Euro VI motor.

 

 

 

Barneveldse Dozenhandel