Eigen transport & Hoge service

Barneveldse Dozenhandel verzend met eigen transport, dit doen wij om de service te waarborgen en de wensen van de klant zo goed mogelijk te vervullen!
Onze vrachtwagens rijden door geheel Nederland en delen van België en Duitsland om onze klanten te bedienen met dozen en verpakkingsmaterialen.

Nieuwste Truck!

Door onze relatieve lage franco leveringskosten zijn wij ook bereikbaar voor de kleine bedrijven/webshops. De Barneveldse Dozenhandel vindt milieubewust werken zeer belangrijk. Zo hebben wij onlangs een nieuwe Scania R-410 Streamline aangeschaft in ons wagenpark om zo de hoogste norm (EURO-6), te rijden.

Eigen transport Barneveldse Dozenhandel12194941_927197314028023_217807958970838936_o

 

Vrachtwagens met EURO-6

Vrachtwagens mogen – vanwege hun hogere brandstofverbruik – meer uitstoten dan personenauto’s. Qua fijnstof (PM) is met Euro IV een grote stap gezet, Euro IV-vrachtwagens stoten 80% minder fijnstof uit dan Euro III-vrachtwagens. Met Euro VI is een stap gezet met de uitstoot van stikstof (NOx), een vermindering van 80% ten opzichte van Euro V.

Een vrachtwagen met een Euro I motor stoot 36 keer zoveel fijnstof uit als een vrachtwagen met een Euro VI motor. In andere woorden, een vrachtwagen met een Euro VI motor stoot 97% minder fijnstof uit als een vrachtwagen met een Euro I motor. Tevens stoot een vrachtwagen met een Euro I motor 20 keer zoveel stikstof uit als een vrachtwagen met een Euro VI motor.