De Barneveldse Dozenhandel is een echt familiebedrijf en een begrip in de dozenwereld. Wij zijn een expert op het gebied van kartonnen dozen en verpakkingen en bieden u een uitgebreid assortiment aan.

Onze vrachtwagens rijden dagelijks door Nederland, België en Duitsland om onze producten af te leveren bij onze klanten. Wij staan dan ook voor kwaliteitsservice en snelle levertijden voor scherpe prijzen! Bekijk ons assortiment of plaats uw aanvraag. Wij geven u binnen 24 uur respons.

 

Hoe het allemaal begon

De handel in dozen is door H. van de Steeg een circa 40 jaar geleden opgestart. Het begin was klein maar daarna ontstond er een mooie groei. Daarop volgde de verhuizing naar ons toenmalige pand aan de Briellaerdseweg in Barneveld, vandaar ook de naam; Barneveldse Dozenhandel.

Het bedrijf is inmiddels overgegaan op de volgende generatie, zijn dochter Jacolina van de Steeg met naast haar d’r oudste zoon Jeffrey. Tevens zijn wij nu gevestigd in een nieuwbouw pand aan de Hermesweg 20 op het industrieterrein de Harselaar. Dit is zeer goed te bereiken via de snelwegen A1 (Afrit 16) en A12 naar A30 (Afrit 5). In het hart van Nederland Dozenhandel Barneveld.

Leverancier van kartonnen dozen in Nederland, België en Duitsland!
Dit is gelegen tussen grote plaatsen Apeldoorn – Amersfoort – Ede. Zo zijn wij ook snel te bereiken vanaf de grote steden en leveren vrijwel wekelijks dozen in regio: Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Nijmegen – Harderwijk – Zwolle – Enschede – Almere – Rotterdam – Eindhoven – Leeuwarden – Breda. Zelfs tot aan en voorbij Antwerpen – Maastricht – Groningen – Köln. Of te wel levering van dozen & verpakkingsmaterialen, direct uit voorraad en waar u wilt!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kan ik bestellen?
  • Wat zijn de levertijden?
  • Kan ik besparen op verpakkingen?

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Contact

  • Adresgegevens
  • Route & maps weergeven
  • Klantenservice

Meer tonen