Doos op maat service!

Uw dozen op maat laten maken, de Barneveldse Dozenhandel regelt het! Wij gaan de uitdaging aan en willen dat uw product centraal staat. Zo denken wij mee in het hele traject en willen wij een samenwerking met u aan gaan waarin u met onze doos-op-maat-service, kwaliteit en tevredenheid ervaart!

Wij bieden u met de doos-op-maat-service een duurzaam product aan waarin wij met onze expertise altijd gaan voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld en beantwoord. De Barneveldse Dozenhandel onderscheidt zich hierin door een snelle service en lage prijzen.

Bel ons voor een goed advies en een passende oplossing of stuur een mail: +31 (0)342 420980 of [email protected]

Vraag uw offerte aan met het onderstaande aanvraagformulier, en vermeld:
doos op maat

  • Formaat doos
  • Gewicht van de producten
  • Aantal benodigde dozen
  • Worden de dozen los verstuurd of gestapeld?

Bijvoorbeeld:

  • Doosmaat: 760 x 560 x 500 mm
  • Gewicht producten: maximaal 55 kg
  • Aantal dozen: 2.000 stuks
  • Los versturen of gestapeld?: gestapeld*

 

*Tip voor het stapelen:

Door de dozen recht op elkaar te stapelen is de draagkracht van de onderste dozen het sterkst! Dus niet verband gestapeld!
U zult denken…: Maar waar blijft mijn palletstabiliteit dan!?  Kies dan voor de onderste helft recht op elkaar en de bovenste in verband gestapeld.
Zo heeft u de beste verhouding tussen draagkracht en stabiliteit! Wilt u meer tips, ga dan naar onze expertise pagina: dozen advies, tips en meer!

Bestellen/Offerte

FSC-certificering & milieubewust

Leuk om te weten is dat al onze dozen op maat gemaakt worden met FSC-gecertificeerd karton. Hiermee levert de Barneveldse Dozenhandel u milieubewuste dozen op maat. Wilt u meer informatie over FSC-gecertificeerd karton, ga dan naar: www.fsc.nl

De Barneveldse Dozenhandel staat voorop in de dozenmarkt op het gebied van milieuvriendelijke dozen, zo hebben wij een zeer laag afvalpercentage, minder dan 1% van ons karton komt terecht in de afvalstroom. Wij vertellen u graag meer over karton en bieden u een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Barneveldse Dozenhandel