Diverse formaten noppenfolie op rolHoofdleverancier van Noppenfolie

Rolbreedte vanaf 30 cm t/m 200 cm!

Ook verkrijgbaar met XL noppen 50 cm.
Noppenfolie op rol is een veel gebruikt beschermingsmateriaal wat geschikt is voor vele doeleinden. Naast de bescherming die het biedt voor uw producten is het ook makkelijk te verwerken en te gebruiken om in te pakken en diverse handelingen mee te verrichten. De noppenfolie van de Barneveldse Dozenhandel biedt u een constante kwaliteit waardoor uw producten in gewenste staat aankomen bij de klant en is tevens een zeer goedkope oplossing gezien onze scherpe prijzen!

PRODUCTSPECIFICATIES:
Materiaal: Luchtkussenfolie
Rolbreedte: 30-50-60-75-100-120-150-200 cm
Rollengte: 100 meter per rol
Verpakking: 1 rol per zak (30 cm = 4 rollen per zak — 50 cm = 3 rollen per zak — 60 en 75 cm = 2 rollen per zak)
Afname: vanaf 1 rol

De Barneveldse Dozenhandel is uw leverancier van noppenfolie in diverse rolbreedtes, door het volume dat wij hanteren profiteert u van de zeer lage prijzen en directe beschikbaarheid uit onze voorraad. Wilt u goedkope noppenfolie en een goede kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag aan de juiste rol noppenfolie!

Tip:
Met het sterke en brede assortiment kartonnen dozen van de Barneveldse Dozenhandel kunt u gebruik maken van een aantal standaard formaten tegen scherpe groothandels prijzen. Dit in combinatie met onze rollen noppenfolie zorgt voor de perfecte verpakking! U profiteert namelijk van een lage prijs, uw product is goed beschermd en de doos is optimaal gevuld wat belangrijk is voor het verzenden. De Barneveldse Dozenhandel levert u het gehele assortiment, u profiteert en heeft alles bij ons onder één dak!

U kunt de offerte opvragen met ons onderstaande aanvraagformulier en tevens via de mail: [email protected] of bel ons: +31 (0) 342 420980.

Bestellen/Offerte

Barneveldse Dozenhandel