telescoop palletdoos of tabaksdoos zware kwaliteit
Telescoop variant op pallet

Telescoop of halve (gebruikte) palletdozen, zware kwaliteit!

Zwaargewichten onder de kartonnen verpakkingen zijn toch zeker de Telescoop of Halve palletdozen. Deze gebruikte tabaksdozen zijn voor het krachtige verpakkingswerk. Ze bieden stevigheid tijdens het vervoer of de opslag. De pallet of tabaksdozen zijn van zware kwaliteit en hebben daarom een dubbele golf.

De 10 mm dikke dubbele golf palletdozen of Tabaksdozen hebben het formaat 1130 x 730 x 700 mm. Dit is zeer goed geschikt voor verzending op de 800 x 1200 mm pallets. Wij bieden bij een groot volume palletdozen pallets op maat aan die precies onder de palletdozen passen. Via [email protected] kunt u hier meer informatie over krijgen.

De bijnaam voor palletdozen is ook wel ‘C48-dozen’. Dit zijn zware kwaliteit palletdozen. Deze worden vooral veel gebruikt in de assemblage en metaal industrie. Omdat ze stevig, robuust en van groot formaat zijn maakt dit deze dozen zeer geschikt voor opslag, verpakking en vervoer van soortgelijke producten. Voor dit soort bedrijfsactiviteiten zijn de palletdozen/tabaksdozen dus uitermate geschikt.

De gebruikte palletdozen/tabaksdozen van zware kwaliteit zijn verkrijgbaar in twee varianten. Als Telescoop-variant zijn ze uitschuifbaar van 700 tot 1150 mm. De Halve-variant  is zonder boven-kleppen. De palletdozen/tabaksdozen hebben een ‘lichte tabaks geur’. Wij zetten de voordelen van de pallet/tabaksdozen nog even voor u op een rij. Dit doen wij per soort zodat voor u inzichtelijker wordt welke doos voor uw toepassing het meest geschikt is.

Telescoop Palletdoos/tabaksdoos
– Ideaal voor meerdere hoogtes
– Uitschuifbaar van 700 t/m 1400 mm
– Zware kwaliteit is geschikt voor zware producten
– Goede sluiting is geschikt voor (inter)nationaal versturen

halve palletdoos of tabaksdoos op pallet
Halve variant op pallet

Halve Palletdoos/tabaksdoos
– Ideaal voor uitstekende delen
– Elke hoogte kan hierin worden gezet
– Zware kwaliteit is geschikt voor zware producten
– Gemakkelijk de bovenzijde in te wikkelen met handwikkelfolie
– Gebruiken als verzamelbak of magazijn/voorraad bak

 

Extra informatie over Palletdozen/tabaksdozen zware kwaliteit

De palletdozen/tabaksdozen zijn vooral geschikt voor bedrijfsmatig, ambachtelijk of industrieel gebruik. Wilt u een passende offerte ontvangen voor deze palletdozen/tabaksdozen, stuur dan uw aanvraag naar: [email protected] Wij streven er naar om u een reactie binnen 24 uur te geven. Telefonisch of per e-mail. Om dit spoedig te laten verlopen zijn voor ons de volgende gegevens van belang:

– Type doos: Telescoop palletdozen of Halve palletdozen (tabaksdozen)
– Aantal dozen: bijv. 50 – 100 – 250 – 500 stuks

U leest hier meer over ons eigen transport. Houdt u hierbij rekening met de levertijd. Wij vragen u daarom tijdig te inventariseren en bestellen. Vraag meer informatie via transportvoorwaarden zodat u weet wat de mogelijkheden zijn.

 

Palletdozen Nederland – Palletdozen Duitsland –  Palletdozen België – Palletdozen fabriek – Tabaksdoos – Tabaksdozen – C-48 dozen

Barneveldse Dozenhandel