Verpakkingstape

Uw verpakkingstape koopt u bij de Barneveldse Dozenhandel! Wij leveren diverse soorten tape met verschillende toepassingen.

Verpakkingstape, ecopapertape, breekbaartape, tapedispensersDozen worden afgesloten met tape. Daar zijn natuurlijk eisen aan. Zo moet de tape niet snel loslaten, mag geen grote lijmresten achter laten en moet makkelijk los te maken zijn. Bij het inpakken moet de tape goed en snel afrolbaar zijn, en geen overdadige bij geluiden fabriceren bij het afrollen in de dispenser. Tenslotte moet de doos goed afgesloten zijn zodat de inhoud er bij verplaatsing niet uit valt.

Wij leveren u rollen tape low noise, tegen lage prijzen en met een hoge kwaliteit!
Tape op rol van 48mm breed en 66 meter per rol, verkrijgbaar in transparant, bruin en “breekbaar/fragile”. Tevens leveren wij rollen ECO paper tape.

De rollen tape zijn uit voorraad leverbaar. Wilt u een rol testen om overtuigd te worden?
Stuur ons een mail: [email protected] of bel met 0342 420980

Tape heeft naast het afsluiten van dozen of sluiten van verpakkingen een signaalfunctie. Zo kunt u dozen met een fragiele inhoud voorzien van ‘breekbaar’ tape of tape/stickers met illustraties.

Tape als reclame

Tape is ook uitstekend reclamemateriaal! U kunt uw (onbedrukte) dozen op deze manier een persoonlijk tintje meegeven. Bijvoorbeeld door tape te voorzien van uw eigen logo/bedrijfsnaam of een slogan. Tape is verkrijgbaar in meerdere kleuren en dat geldt eveneens voor de  bedrukking erop. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden via [email protected]

 

Barneveldse Dozenhandel