Machine wikkelfolie

Machine wikkelfolie voor pallets inwikkelen, producten bij elkaar houden of andere functies. De Barneveldse Dozenhandel is het adres voor hoogwaardige machine wikkelfolie. Door onze sterke volume inkoop kunnen wij u een scherpe aanbieding doen voor de volgende types:
machine wikkelfolie1
20 MU Machine wikkelfolie Transparant 50 cm / 1.750 meter
23 MU Machine wikkelfolie Zwart 50 cm / 1.750 meter

PRODUCTSPECIFICATIES:
Materiaal: Stretchfolie
Rol breedte: 50 cm breed
Rol lengte: 1.750 meter per rol
Pallet: 30 rollen per pallet
Afname: vanaf 1 rol

Machine wikkelfolie is een product waarin kwaliteit erg van belang is. In de markt van de folies is het verschil in aanbod enorm. Zo zijn er rollen met verschillende meters en veel dikte verschillen. Ook op dit gebied is Barneveldse Dozenhandel constant in het aanbod. Wij streven er naarhoogwaardige folie te bieden met de juiste specificaties. De productgevoeligheid van folie is hoog. Bij het vallen op de grond of stoten tegen harde delen is de kans aanwezig dat rollen machine wikkelfolie een haarscheurtje oplopen aan de zijkant, hierdoor zal bij de eerst volgende x-aantal omwentelingen de kans op afscheuren aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan om het product zorgvuldig te gebruiken.

U kunt de offerte opvragen met ons onderstaande aanvraagformulier en tevens via de mail; info@dozenhandel.nl of bel ons; +31 (0) 342 420980

Heeft u nog geen machine maar wilt u wel gebruik gaan maken van een machine i.c.m. machine wikkelfolie kunnen wij u hierin adviseren en naast het leveren van de wikkelfolie ook u voorzien van een machine. Neem hiervoor contact met ons op en onze adviseur komt dan persoonlijk bij u langs voor een passend voorstel.