Machine wikkelfolie

Machine wikkelfolie voor het inwikkelen van pallets, het bij elkaar houden van producten of andere functies. De Barneveldse Dozenhandel is het adres voor hoogwaardige machine wikkelfolie. Door onze sterke volume inkoop kunnen wij u een scherpe aanbieding doen voor de volgende types:
machine wikkelfolie1
20 MU Machine wikkelfolie Transparant 50 cm / 1.750 meter
23 MU Machine wikkelfolie Zwart 50 cm / 1.750 meter

PRODUCTSPECIFICATIES:
Materiaal: Stretchfolie
Rol breedte: 50 cm breed
Rol lengte: 1.750 meter per rol
Pallet: 30 rollen per pallet
Afname: vanaf 1 rol

Machine wikkelfolie is een product waarbij kwaliteit erg van belang is. In de markt van de folies is het verschil in aanbod enorm. Zo zijn er rollen met verschillen in meters en veel dikte verschillen. Ook op dit gebied is Barneveldse Dozenhandel constant in het aanbod. Wij streven er naar hoogwaardige folie te bieden met de juiste specificaties. De product gevoeligheid van folie is hoog. Bij het vallen op de grond of stoten tegen harde delen is de kans aanwezig dat rollen machine wikkelfolie een haarscheurtje oplopen aan de zijkant. Hierdoor zal bij de eerst volgende x-aantal omwentelingen de kans op afscheuren aanwezig zijn. Wij raden u dan ook aan om het product zorgvuldig te gebruiken.

Informatie, advies en offerte

U kunt de offerte opvragen via ons onderstaande aanvraagformulier en tevens via de mail: info@dozenhandel.nl of bel ons: +31 (0) 342 420980

Heeft u nog geen machine en u wilt wel gebruik gaan maken van een machine in combinatie met machine wikkelfolie? Wij kunnen u hierbij adviseren. Naast het leveren van de wikkelfolie kunnen wij u ook voorzien van een machine. Neem hiervoor contact met ons op en onze adviseur komt persoonlijk bij u langs voor een passend voorstel.

Bestellen/Offerte